Béltisztítás Colon Cleanse porral

Vastagbél tisztítás Colon Cleanse-vel, bél méregtelenítés és salakanyag eltávolítás, szervezet fiatalítás.

A szervezet feladata lenne, hogy a béltisztításról önmaga gondoskodjon, de a megváltozott körülmények, a negatív környezeti hatások és a helytelen életmód hatására már nem képes egyedül ellátni ezt a funkciót.

A méregtelenítési mechanizmust hátrányosan befolyásolják a vízben, levegőben, élelmiszerekben található káros anyagok, a rostszegény táplálkozás, az egészségtelen életmód következtében a szervezetbe jutó mérgek, a mozgásszegény élet, az elfogyasztott szintetikus gyógyszerek, antibiotikumok.
Ha a méreganyagokat nem távolítjuk el a szervezetből, azok bekerülnek a vérbe és számtalan betegséget idézhetnek elő. A bélrendszer salaktalanításával azonban helyreállíthatjuk a szervezet egészséges működését.

BéltisztításA vastagbél nehézfémektől és egyéb káros anyagoktól való megtisztításában a Colon Cleanse, psyllium tartalmával, fontos szerepet játszik. Szivacsszerűen mossa le a salakanyagot a bélfalról, miközben az étvágyat is csökkenti, mely kizárólag természetes anyagokból készül.

A Colon Cleanse készítmény alkalmazása milyen hatást vált ki, az a bélrendszer egészségi állapotától függ. Lassanként fejti ki hatását, az első eredmények 2-3 nap után jelentkeznek leghamarabb.

A Colon Cleanse fogyasztása alatt, a széklet mennyisége nagyobb lesz.
A készítmény hosszútávú fogyasztása során a vastagbél megtisztul, megszabadul a lerakódásoktól. Az emésztés javul, eltűnik a túlsúly és energiával telik meg a szervezet.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

A Colon Cleanse fogyasztása

Fogyasztását kis adagokban kezdjük, mivel a szervezet lassanként szokik hozzá a rostok fokozott beviteléhez. Gyógyszerekkel együtt is alkalmazható, de a Colon Cleanse és a gyógyszer fogyasztása között legalább fél vagy egy óra különbség legyen, a maximális hatékonyság érdekében.
Az alkalmazás megkezdésének első 2-3 napján naponta 2-szer fogyasszunk 1 mokkáskanálnyit az őrleményből, minimum 2,5 dl folyadékkal elkeverve.

7 + 1 ok amiért a Colon Cleanset vásároljuk

1. Az Indiában termesztett növényeket ellenőrzik, hogy a legjobb minőségű útifű maghéj psyllium Husk alapanyagot állítsák elő.

2. Az útifű minőségének tanúsítására a világon sehol nincs megoldás, így a gyártás során alaposan ellenőrízzük a termékben levő növényvédőszerek és maradványok szintjét, ezek azonban nem kimutathatók.

3. A Colon Cleanse előállításához felhasznált útifű maghéj minősége jóval az Egyesült Államokbeli Pharmacopoeia által meghatározott elfogadható szint felett van.

4. A Colon Cleanse gyógyszergyártási engedéllyel rendelkezik, és 1981 óta szigorú gyógyszergyártási szabványokat szerint készül..

5. Az összes feldolgozási és csomagolási tevékenységet saját üzemeinkben végezzük.

6. A Colon Cleanse az első útifűmaghéj készítmények között volt a 80-as években, és azóta is a természetes ételeket előállító iparág legnagyobb útifű maghéj terméke.

7. A Colon Cleanse esetében, a biztos elégedettség garantált.

8. A Colon Cleanse a Magyar Gyógyszerintézet által bevizsgált, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény engedéllyel rendelkezik.
Engedélyszám: 882/2002, 883/2002, 881/2002

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Colon Cleanse főoldal
Olvasson még többet a Colon Cleanse béltisztító psyllium készítményről.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Szállítás / Fizetés + Kedvezmények
Szállítsi díjak és kedzvemények melyek járnak Önnek, ha a Biomax-nál vásárol.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.