Divertikulózis kezelés Colon Cleanse-vel

A divertikulózis betegség kezelése Colon Cleanse béltisztító porral, bél méregtelenítés Colon Cleanse-vel.

Amikor a vastagbélben kiöblösödések alakulnak ki, divertikulózisról beszélünk. A világ fejlett országaiban élők 30-35%-ánál jelentkezik ez a betegség, melynek kiváltó oka főleg a székrekedés. A kemény széklet továbbítása során a vastagbél jobban erőlködik, izomzata elvékonyodik és épsége sérül.

Ekkor jön létre a nyálkahártya kitüremkedése az izomrostok között. Ez a betegség gyakran tünet nélkül jelentkezik, mégis súlyos, hiszen melegágya a vastagbéldaganat kialakulásának. A béltisztítást ezért érdemes rendszeresen elvégezni.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Mit kell tudni a divertikulózisról?

A divertikulózis rendszerint nem okoz tüneteket. Ha mégis, azt puffadás, hasi görcsök, székrekedés és alhasi fájdalmak formájában teszi. Az állapotot azonban többnyire valamilyen más okból végzett vizsgálat tárja fel.
A divertikulitisz viszont esetenként a tünetek alapján is diagnosztizálható. Az orvos ellenőrzi, tapintásra érzékeny-e a has, majd vért vesz, amelyből a fertőzés kimutatható. Szükség esetén a bél belsejének endoszkópos tükrözésére is sor kerülhet.

A divertikulumok, ha bélsár vagy táplálékmaradvány reked meg bennük, begyulladhatnak és elfertőződhetnek. Ezt az állapotot nevezik az orvosok divertikulitisznek.
A divertikulózisban szenvedők 10-20%-ánál kifejlődik, és a vastagbél megrepedéséhez, elzáródásához, vérzéséhez vezethet.
Ha tályog képződik, duzzadás, szövetkárosodás léphet fel, és a fertőzés a test más részeire is átterjedhet. Előfordul, hogy a genny a bélből átterjed a hasüregbe – ez pedig súlyos fertőzéshez, hashártyagyulladáshoz vezethet. Ilyenkor már azonnali sebészi beavatkozásra van szükség, mely során a hasüreget kitisztítják, fertőtlenítik – a bél érintett részét pedig eltávolítják.

A Colon Cleanse fogyasztása

Fogyasztását kis adagokban kezdjük, mivel a szervezet lassanként szokik hozzá a rostok fokozott beviteléhez. Gyógyszerekkel együtt is alkalmazható, de a Colon Cleanse és a gyógyszer fogyasztása között legalább fél vagy egy óra különbség legyen, a maximális hatékonyság érdekében.
Az alkalmazás megkezdésének első 2-3 napján naponta 2-szer fogyasszunk 1 mokkáskanálnyit az őrleményből, minimum 2,5 dl folyadékkal elkeverve.

7 + 1 ok amiért a Colon Cleanset vásároljuk

1. Az Indiában termesztett növényeket ellenőrzik, hogy a legjobb minőségű útifű maghéj psyllium Husk alapanyagot állítsák elő.

2. Az útifű minőségének tanúsítására a világon sehol nincs megoldás, így a gyártás során alaposan ellenőrízzük a termékben levő növényvédőszerek és maradványok szintjét, ezek azonban nem kimutathatók.

3. A Colon Cleanse előállításához felhasznált útifű maghéj minősége jóval az Egyesült Államokbeli Pharmacopoeia által meghatározott elfogadható szint felett van.

4. A Colon Cleanse gyógyszergyártási engedéllyel rendelkezik, és 1981 óta szigorú gyógyszergyártási szabványokat szerint készül..

5. Az összes feldolgozási és csomagolási tevékenységet saját üzemeinkben végezzük.

6. A Colon Cleanse az első útifűmaghéj készítmények között volt a 80-as években, és azóta is a természetes ételeket előállító iparág legnagyobb útifű maghéj terméke.

7. A Colon Cleanse esetében, a biztos elégedettség garantált.

8. A Colon Cleanse a Magyar Gyógyszerintézet által bevizsgált, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény engedéllyel rendelkezik.
Engedélyszám: 882/2002, 883/2002, 881/2002

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Colon Cleanse főoldal
Olvasson még többet a Colon Cleanse béltisztító psyllium készítményről.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Szállítás / Fizetés és Kedvezmény infók
Olvasson az árkedzveményekről, ajándékok-ról, a szállítási és fizetési információkról.

 

 

 

 

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.