Magas koleszterin ellen Colon Cleanse-vel

A magas LDL koleszterin szintjének csökkentése a Colon Cleanse gyógyhatású készítmény fogyasztásával.

Számtalan vizsgálattal igazolták az útifűmag koleszterincsökkentő hatását. Egy amerikai folyóiratban, az Internal Medicine-ben írták egy kísérletről, melyet placebó mellett végeztek olyan férfiakon, akik mérsékelt koleszterin-szint növekedésben szenvedtek.
Ők 8 héten keresztül 3,4 g útifűmagot vagy placebót kaptak minden étkezéskor, naponta háromszor. Az alanyok a korábbi étrendjüket folytatták. Nyolc héte után az össz-koleszterin 14,8%-kal, az LDL, az alacsony sűrűségű lipoprotein szintje 20,2%-kal lett kisebb. A magas sűrűségű lipoprotein és az LDL koleszterin aránya 14,8%-kal csökkent az eredetihez képest.

KoleszterinA magas koleszterin a fejlett országok lakosságának egyre nagyobb százalékát érinti. Kialakulásának legfőbb oka a zsíros, egészségtelen táplálkozás.
A hosszútávon magas koleszterinszint fokozza az érelmeszesedés esélyét, ennek következménye pedig érszűkület, agyvérzés vagy szívinfarktus is lehet.

A vér egészsége nagyban múlik a bélrendszer állapotán. Ha a belek sok salakanyagot tartalmaznak, a mérgek a vérbe is bejutnak. A bélrendszer megtisztításával viszont a vér is egészségessé válik.
A Colon Cleanse a benne lévő, vízben oldódó rostok által fokozza a bélrendszerben a koleszterin kiválasztását, meggátolja a májban történő szintézisét és megköti a belekben lévő epesavakat.

A természetes összetevőket tartalmazó Colon Cleanse a magas koleszterinszint ellen is hatékonynak bizonyult, normalizálta azt.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Miért fontos csökkenteni a rossz koleszterin szintjét?

A vérben az LDL tartalmazza a koleszterin nagy részét, és szállítja azt a májtól a test különböző szerveihez. Ha azonban a véráramban túl sok az LDL, akkor a vérben keringő felesleges LDL szemcséket felveszik a falósejtek, majd beépülnek az erek falába. Így idővel lerakódások képződnek az érfalakon, melyek az ereket beszűkítik, és akadályozzák a szövetek vérellátását.

A Colon Cleanse fogyasztása

Fogyasztását kis adagokban kezdjük, mivel a szervezet lassanként szokik hozzá a rostok fokozott beviteléhez. Gyógyszerekkel együtt is alkalmazható, de a Colon Cleanse és a gyógyszer fogyasztása között legalább fél vagy egy óra különbség legyen, a maximális hatékonyság érdekében.
Az alkalmazás megkezdésének első 2-3 napján naponta 2-szer fogyasszunk 1 mokkáskanálnyit az őrleményből, minimum 2,5 dl folyadékkal elkeverve.

7 + 1 ok amiért a Colon Cleanset vásároljuk

1. Az Indiában termesztett növényeket ellenőrzik, hogy a legjobb minőségű útifű maghéj psyllium Husk alapanyagot állítsák elő.

2. Az útifű minőségének tanúsítására a világon sehol nincs megoldás, így a gyártás során alaposan ellenőrízzük a termékben levő növényvédőszerek és maradványok szintjét, ezek azonban nem kimutathatók.

3. A Colon Cleanse előállításához felhasznált útifű maghéj minősége jóval az Egyesült Államokbeli Pharmacopoeia által meghatározott elfogadható szint felett van.

4. A Colon Cleanse gyógyszergyártási engedéllyel rendelkezik, és 1981 óta szigorú gyógyszergyártási szabványokat szerint készül..

5. Az összes feldolgozási és csomagolási tevékenységet saját üzemeinkben végezzük.

6. A Colon Cleanse az első útifűmaghéj készítmények között volt a 80-as években, és azóta is a természetes ételeket előállító iparág legnagyobb útifű maghéj terméke.

7. A Colon Cleanse esetében, a biztos elégedettség garantált.

8. A Colon Cleanse a Magyar Gyógyszerintézet által bevizsgált, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény engedéllyel rendelkezik.
Engedélyszám: 882/2002, 883/2002, 881/2002

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Colon Cleanse főoldal
Olvasson még többet a Colon Cleanse béltisztító psyllium készítményről.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Szállítás / Fizetés és Kedvezmény infók
Olvasson az árkedzveményekről, ajándékok-ról, a szállítási és fizetési információkról.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Colon Cleanse béltisztító
Colon Cleanse Árak
Colon Cleanse Natúr Por, 340 g 7.971 Ft
Colon Cleanse Narancs Por, 340 g 7.971 Ft
Szuper Colon Cleanse Kapsz., 120 db 7.971 Ft
Colon Cleanse Natúr Por, 170 g 4.471 Ft
Colon Cleanse Összehasonlítás

Vélemények a Colon Cleanseről
Vásárlói vélemények a béltisztító porról, beszámolók olyanoktól akik már kipróbálták.

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.