Szorulás ellen Colon Cleanse-vel

Szorulás kezelése Colon Cleanse béltisztító porral. A szorulás és egyéb bélbetegségek megelőzése.

Szorulásról akkor beszélünk, ha a széklet létrejöttében és a bélrendszeren történő átjutásában zavarok lépnek fel. Nagyon sok ember, főként idősek szenvednek ettől, a vastagbél működési rendellenességének a leggyakrabban előforduló jelétől. A székrekedés egyik tünete a kis mennyiségű és nagyon kemény, száraz széklet mellett a végbél telítettségének érzése. Szintén a szorulás jele, ha a székletürítés gyakorisága és a székelési szokások megváltoznak.

A szorulás legnagyobb veszélye, hogy szövődményeket okozhat. Következtében kialakulhat vastagbélgyulladás, fekélyek és sebek a bélben, szélsőséges esetben bélelzáródás, amelyet már csak sebészeti beavatkozással lehet orvosolni.
Ha hosszabb ideig fennáll a szorulás, a végbélben és a végbélnyílásban betegségek jelenhetnek meg. Leggyakrabban a végbélnyílás berepedésével és az aranyérrel kell számolni.

SzorulásA krónikus székrekedés szerepet játszik a rák kialakulásában is. Ha a széklet tartósan elraktározódik a belekben, a belőle származó méreganyagok mennyisége megnő, ennek hatására pedig rákbetegség alakulhat ki.
Számos tünet utalhat a rák megjelenésére. Ilyen a hirtelen testsúly csökkenés, véres vagy nagyon vékony széklet, általános gyengeség.

A Colon Clenase őrlemény béltisztító segíti ezek elkerülését és a szorulás megszüntetését.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Colon Cleanse főoldal
Olvasson még többet a Colon Cleanse béltisztító psyllium készítményről.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Szállítás / Fizetés és Kedvezmény infók
Olvasson az árkedzveményekről, ajándékok-ról, a szállítási és fizetési információkról.

A Colon Cleanse hatása a puffadásra

A Colon Cleanse a bélrendszer réseiben, redőiben található méreganyagokat fellazítja és eltávolítja, így megszünteti az emésztési zavarokat, a haspuffadást és a szorulást. A has laposabbá válik, a test újra energiával teli lesz.

A Colon Cleanse fogyasztása

Fogyasztását kis adagokban kezdjük, mivel a szervezet lassanként szokik hozzá a rostok fokozott beviteléhez. Gyógyszerekkel együtt is alkalmazható, de a Colon Cleanse és a gyógyszer fogyasztása között legalább fél vagy egy óra különbség legyen, a maximális hatékonyság érdekében.
Az alkalmazás megkezdésének első 2-3 napján naponta 2-szer fogyasszunk 1 mokkáskanálnyit az őrleményből, minimum 2,5 dl folyadékkal elkeverve.

7 + 1 ok amiért a Colon Cleanset vásároljuk

1. Az Indiában termesztett növényeket ellenőrzik, hogy a legjobb minőségű útifű maghéj psyllium Husk alapanyagot állítsák elő.

2. Az útifű minőségének tanúsítására a világon sehol nincs megoldás, így a gyártás során alaposan ellenőrízzük a termékben levő növényvédőszerek és maradványok szintjét, ezek azonban nem kimutathatók.

3. A Colon Cleanse előállításához felhasznált útifű maghéj minősége jóval az Egyesült Államokbeli Pharmacopoeia által meghatározott elfogadható szint felett van.

4. A Colon Cleanse gyógyszergyártási engedéllyel rendelkezik, és 1981 óta szigorú gyógyszergyártási szabványokat szerint készül..

5. Az összes feldolgozási és csomagolási tevékenységet saját üzemeinkben végezzük.

6. A Colon Cleanse az első útifűmaghéj készítmények között volt a 80-as években, és azóta is a természetes ételeket előállító iparág legnagyobb útifű maghéj terméke.

7. A Colon Cleanse esetében, a biztos elégedettség garantált.

8. A Colon Cleanse a Magyar Gyógyszerintézet által bevizsgált, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény engedéllyel rendelkezik.
Engedélyszám: 882/2002, 883/2002, 881/2002

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.