Colon Cleanse Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Vásárlói vélemények a Colon Cleanse béltisztító porról. Azok véleménye akik már kipróbálták a béltisztító port.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Penke Bertalan, Debrecen » Béltisztítás
Több terméket vásároltam már és maximálisan elégedett vagyok! Elégedett voltam a Colon cleanse ananász ízű termékkel, mely nagyon hatékonyan tisztított!
Szabadosné Krajcz Edit, Kistarcsa » Irritábilis bél szindróma
74 éves édesanyám évek óta irritábilis bélszindrómában - IBS=irritable bowel syndrome - szenved és visszatérő emésztőrendszeri,gastrointestinalis panaszai vannak. Betegsége székrekedéssel és állandó felpuffadással járt együtt. Sokféle gyógyszer szedését írták elő számára, ám sajnálatos módon egyik sem segített. Egyik barátunktól hallottam a Colon Cleanse készítményről és azt gondoltuk mindenképp érdemes lenne kipróbálnunk.
Édesanyám már három hónapja használja a Colon Cleanse készítményt és állapota már az első héten javult. Belei azóta megnyugodtak, ellazultak és sem puffadást, sem teltségérzést nem tapasztalt többé. Élete megváltozott, emésztése illetve beleinek mozgása azóta sokkal jobb. Ajánlom e terméket mindenkinek,aki törődik az egészségével. Köszönettel: Szabadosné Krajcz Edit Kistarcsa.
Baráthné Tímea, Esztergom » Energia, Fogyás
Tapasztalataom szerint sok folyadék szükséges a méregtelenítés alatt. A Colon Cleanse-t jelenleg is fogyasztom. Napi 3 liter folyadékot megiszok mellé, Tiszta vizet vagy vam hogy teázok ha jól esik. :) Fogytam is, több lett az energiám, szebb lett a bőröm, a rendszerességgel is minden rendben. Úgy érzem, mintha 10 évet fiatalodtam volna. :) Nekem bevált!
Práter Sándorné, Nagykanizsa » Méregtelenítés
1 hónap alatt meg lehet szabadúlni pár évtizedes salakanyagtól. Sajnos mindenféle hashatjó teával komoly károkat okozhatunk a szervezetben, így döntöttem én is inkább a Colon Cleanse mellett. A hashatjó tee csak ideig óráig megfelelő vígasz, de hosszú ideig egyáltalán nem. Ok és okozati összefüggésben bélrenheséget okozhatnak, és az komoly problémákhoz vezethet. Türelmesen kell fogyasztani a Royal Detoxot. De 5 perc alatt ne számítson senki 10-20-30 év káros anyagainak eltávolítására.
Horváth Mária, Dunaújváros » Székerekedés, Emésztés, Bélrendszer
Én azért használtam a terméket mert hosszú ideje tartó, állandó székredésem volt. Orvoshoz is jártam vele. Nem túlzok, minden alkalommal sírva mentem wc-re, mert belül a bélfalam annyira sebes volt.
Orvosom kiderítette, hogy vastag és végbelem belső nyomása az átlag érték háromszorosa.
Kipróbáltam minden féle terméket: hashajtó teák,lenmagolaj, lekvárok, zabkorpa, joghurt, volt hogy csak folyadékon éltem napokig, hogy ne jöjjön ki belőlem kemény dolog. Semmi sem segített.
Egy munkatársam ajánlotta a royal detox-ot, mert ő próbálta, és ódákat zengett a termékről... Gondoltam, ezek után mit veszíthetek? Pénzt maximum, de mivel akkoriban elég jól álltam anyagilag, megengedtem magamnak próba szinten 1 havi adagot és belevágtam.
Első 3 napban kicsit émelygős voltam én is, és volt kevés hasgörcsöm is, de nagyon enyhék. Aztán a 3. naptól semmi. A 3. nap után minden nap legalább 1x mentem kotlani és elmúlt minden bajom! Lehet, hogy a rost áll össze trutyivá, de az tuti, hogy kipucol sokminden mást is a bélből, mert jobban éreztem magam. Azelőtt ettem normálisan minden nap, mégis 3 naponta jártam wc-re, és akkor is csak pár bogyó jött ki. Szerintem ez azért nem normális azok után, amennyit ettem. A kúra alatt pedig minden nap min. 1x jártam wc-re, és annyi motyó jött ki, hogy még a rosttal együtt is több volt, mint amit hittem... Szóval szerintem tuti jót tesz ez a termék. Miután abbahagytam a kúrát, egy hétig ugyanúgy maradt minden, aztán visszaállt a régi rendszer, de már nem voltak sebek, csak egészséges széklet, csak hát 3 naponta. Kiegyeztem ezzel. Aztán a siker miatt mindig újranyomtam a kúrát. Amúgy megjegyzem, hogy nem lett lapos a hasam, nem fogytam semmit, de nekem nem az volt a lényeg, az alapgondomon kellett segítenie. Köszönöm a gyors házhozszállítást is!
Tóth Mária, Szeged » Béltisztítás, Energia
Tényleg nagyon jó a Colon Cleanse. A második havi adagot kezdtem el a napokban, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Érzem, hogy tisztulok tőle. Távoztak belőlem lerakódások, bélsarak. Több az energiám és fogytam 4 kilót, szuper ez a cucc. :) Tényleg csak ajánlani tudom, bátran próbáljátok ki! :)
M. Ferenc, Szeged » Csalánkiütés
Ezúton is szeretném megköszönni édesanyám nevében is Önöknek, hogy javasolták a Colon Cleanse használatát. Édesanyámnak valamivel több mint 2 évig tartó ismeretlen eredetű krónikus csalánkiütése volt. A fent említett táplálék kiegészítő szedése után rövidesen - kb. 1 hónap - teljesen elmúlt a csalánkiütése. Köszönettel: M. Ferenc / Szeged.
Magyar Sándorné, Szombathely » Alo
Édesapám hosszú évek óta súlyos beteg, többnyire ágyba kénytelen tölteni a nap nagy részét. A teljes mozgás hiány miatt, lelassult az emésztőrendszere is. Sajnos széklet hiánya miatt az amúgy is beteg közérzete romlott, egyre türelmetlenebb lett. A székletet csak súlyos hashajtók használatával tudtuk ugy-ahogy fenntartani. 2 hónapja kezdte el szedni a Colon Cleanse port, kolléganőjük ajánlotta nekünk. A hatást már az első héten észrevettük!! Édesapámnak széklete volt mindenfajta gyógyszerek elhagyása mellett, kizárolag a kapszulákat alkalmaztuk . Ma már minden nap van széklete. A közérzete sokkal jobb lett, betegségét , ami sajnos visszafordithatatlan, könnyebben viseli. Vidámabb lett , 2-3 kg fogyott is. Mindenkinek ajánlom akiknek hozzátartozójuk hosszú időre ágyba kényszerűl betegsége miatt, hogy használja az önök készítményét.
Donáti Sándor, Budapest » Fogyókúra
Anno nekem is azt javasolta a orvos, hogy mielőtt fogyni akarok méregtelenítsek egyet. Elkezdtme fogyasztani a Colon Cleanse-t. Jól sikerűlt a méregtelenítés. Eddig a 95 kg-ról 72 re fogytam 2,5 hónap alatt. Ami szembetűnő, hogy sokkal rugalmasabb lett a bőröm, nincs kiszáradva, gondolom ez a sok víztől van, előtte alig ittam. És nagyon kellemes, hogy egész délelőtt könnyűnek érzem magam a reggeli nagydolog miatt.
Christien » Emésztés
Körülbelül 90 napja használom a Colon Cleanse és őszintén mondhatom, hogy valóban olyan, amilyennek ígérik és még többet is tud. Köszönöm! A Colon Cleanse, béltisztító rendszeressé tette az emésztésem, boldog vagyok és 4 kilót fogytam! Christine
Budavári Sándor, Budapest » Hasmenés
Több, mint 30 éve egy életmentő gyomorműtéten estem át: vérző nyombélfekély miatt a gyomrom 2/3 részét el kellett távolítani. A műtét után viszonylag gyorsan felépültem, de a szövődmények miatt igen sok kellemetlenséget kellett átélnem. Ezek elsősorban gyakori hasmenésben nyilvánultak meg.
A gyógyszeres kezelés ugyan enyhíti a tüneteket, de pl. a hasmenést nem szűnteti meg, hanem csak enyhíti. A pozitív változás a Colon Cleanse alkalmazása után következett be. A Colon Cleanse-t közel 9 éve használom, minden étkezés előtt 2 kávéskanálnyit 3 dl szénsavmentes ásványvízben elkeverve. Azóta rendszeresen sportolhatok, többek között futhatok (akár maratoni távokat) is, anélkül, hogy aggódnom kellene, mi történhet út közben. Budavári Sándor / Budapest.
Jakab Beáta, Szeged » Méregtelenítés, Pozitív hatások A cégünknél összesen 30 ember próbálta ki és használta a Colon Cleanset, ebből szinte kivétel nélkül csak pozitív hatása volt. No jó, egy úrnak néha picit jobban ment a hasa mint a többieknek, de ő nagyon szereti az uborka levet is, tehát nem biztos hogy csak ennek a terméknek tudható be :) Földi Klára, Újszász » Közérzet, Fogyás, Széklet Édesapámnak sokat segitett! Édesapám hosszú évek óta súlyos beteg, többnyire ágyba kénytelen tölteni a nap nagy részét. A teljes mozgás hiány miatt az emésztőrendszere is lelassult. Sajnos széklet hiánya - havonta alig egyszer kétszer volt - miatt az amúgy is beteg közérzete romlott, egyre türelmetlenebb lett. Csak súlyos hashajtók használatával tudtuk ugy-ahogy fenntartani a székletet. 2 hónapja kezdte el szedni a Colon Cleanse béltisztító kapszula változatát. Kolléganőjük ajánlotta nekünk.
A hatást már az első héten észrevettük! Édesapámnak széklete volt mindenfajta gyógyszerek elhagyása mellett, kizárolag a kapszulákat alkalmaztuk . Ma már minden nap van széklete. A közérzete sokkal jobb lett, betegségét, ami sajnos visszafordithatatlan, könnyebben viseli. Vidámabb lett, 2-3 kg fogyott is.
Mindenkinek ajánlom akiknek hozzátartozójuk hosszú időre ágyba kényszerűl betegsége miatt, hogy használja az önök készítményét. Köszönettel: Földi Klára, Ujszász.
Gergely Péter, Debrecen » Béltisztítás
Én egy hete szedem és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Már a 2. nap végén előkerült valami amit most nem részleteznék. Nem hittem volna mert én nagyon egészséges életet élek, odafigyelek a rostokra és hogy miket eszem! enyhe puffadás az volt az elején de leginkább azt éreztem hogy mozog az egész gyomrom. Már jobb a közérzetem és a vitalitásom is.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Cs. Anita, Törökszentmiklós » Közérzet, Általános elégedettség
Csak azért akartam írni,hogy elmondjam találtam egy csodás , új módot arra ,hogy élvezzem, megkedveljem a Colon Cleanse terméket. Amikor először rendeltem meg és kezdtem használni a Colon Cleanse-t követtem a használati útmutató előírásait és abból egy púpozott evőkanálnyi mennyiséget legalább 3 dl vízzel vettem be. Jelenleg általában narancs juice segítségével fogyasztom el majd utánna újratöltöm a poharamat vízzel, hogy a pépes, rostban gazdag anyagot teljes mértékben kiigyam a pohárból. Már körülbelül 2 hónapja használom a terméket s szerettem volna egy kissé merészebb lenni és némi változatossagot is belevinni a Colon Cleanse diétámba.
Most minden reggel ahelyett hogy hozzáadnám a narancs juice-omhoz, veszek belőle egy nagy evőkanállal és joghurtban keverem. Abszolut módon,egészen csodálatos! Alig venni észre a joghurtban levő rostanyagot, ha minden jól össze van keverve. Ráadásul a Colon Cleanse Natur alkalmazásakor egyáltalán nem változik meg a joghurt íze vagy szerkezete,ahol ez is számít,mivel a pépes gyümölcs tökéletesen összekeveredik a psyllium rosttal. Mindesetre a magam részéről ismételten szeretnék köszönetet mondani azért, hogy segitettek nekem nagyon jól érezni magam és remek ügyfélszolgálatuk van. Most, hogy megpróbálkoztam a joghurttal azt fontolgatom,hogy csokoládés süteménybe teszek, keverek bele némi Colon Cleanse készítményt, hogy a férjemet is rávegyem annak használatára.
Csonka Lászlóné, Budapest » Méregtelenítés és orvosok
Mivel több orvos is van a családban, többek között gasztroenterológus is, leginkább az Ő javaslatukra próbáltam ki a terméket és minden várakozásomat felülmúlta. Mivel a Colon Cleanse növényi alapú és mindannyiunk szervezete másként reagál ezekre, így azt hiszem természetes, hogy mindenkinél kicsit más eredményt hoz. Egy biztos, a családunk négy tagja végezte el sikeresen a kúrát és azóta is használjuk. A szempont ami miatt a Colon Cleanse mellett döntöttem, az a rost tartalom.
A divertikulitisz miatt az orvosom is magasabb rostbevitelt ajánlott. Az orvosom szerint a rost nagyon jó tápanyagot képez a bélflórának, így a mellette szedett probiotikumok is nagyobb arányban maradnak meg a bélfalon. Nem rábeszélni akarok senki, ez csak a privát véleményem...
P. Mihályné, 32 éves » Rostbevitel, Székrekedés
Kíváló ez a szer! Alkalmazásával megszünt a székrekedésem. Naponta van székletem és ami a legszebb sikerült 7 kg-t lefogynom. Már nem dagad a lábam. Szivesen kocogok reggelente, amit a Colon Cleanse béltisztító szedése előtt nem tudtam megtenni. Könnyebbnek és egészségesebbnek érzem magam.
Napi használatával biztosítom magamnak a rost bevitelt. Esti a vacsorám joghurtban elkeverve 1 evőkanál Colon Cleanse. Édesség helyett is kíváló. P. Mihályné 32 éves
Nagy Valéria,Győr » Székrekedés, Aranyér, Pattanások Egészen friss élményeket tudok megosztani veletek. Gyerekkorom óta küszködtem székrekedési és ebből adódóan aranyeres problémákkal. Az orvosom javasolta, hogy magas Rosttartalmú készítményekkel próbálkozzak, a táplálkozási szokásaim megváltoztatása mellett, de megjegyzem, ez önmagában nem volt elegendő. Mivel már rengeteg terméket kipróbáltam, amikre ugyancsak rengeteg pénzt is költöttem, rendesen körüljártam a témát, hogy ezúttal magalapozott döntést hozhassak. Tudtam, hogy az ára egyrészt az egyedi és magas qvalitású összetevők miatt van. Összegzem a a három hónapos kúra eredményét: a második héttől fokozatosan kezdett javulni az emésztésem és ezzel a székletem állaga is. Végre nem csak az erőlködésről és a várakozásról szólt a WC-n töltött idő. A kezdeti fáradékonyság, amit tudtam már, hogy a méregtelenítési kúra velejárója, egy hónap után elmúlt.
A második hónaptól kezdtem magam igazán jól érezni a bőrömben, energikusabb lettem. A salakanyagok belőlem kevésbé távoztak, ugyanakkor az évek óta kínzó szörnyű pattanások legtöbbje megszánt, a kozmetikusom nagy meglepődésére. Összességében nagyon is elégedett vagyok, mert nem csak hogy azt kaptam amire vártam, de hosszú évek óta először nem stresszelek az emésztésem és a bőröm miatt. Örülök, hogy kipróbáltam.
Sárosdi Ibolya, Budapest » Fogyás
Én is kiprobáltam. Meg voltam vele elégedve. Én fogytam is tőle. Mindenki maga döntse el mit vállal be. Én a párommal csináltam végig a 3 hónapot és Ő sem bánta meg.
Dr. Balogh Elvira, Budapest » Vastagbélgyulladás, Székletzavarok
Belgyógyász szakorvosként igen sok olyan beteggel találkozom naponta, akiknek székletzavarai illetve vastagbélgyulladásra utaló tünetei vannak. Évek óta ajánlom a Colon Cleanse béltisztítót és igen kedvező tapasztalatokról tudok beszámolni. Volt olyan középkorú állandó székletzavarral küszködő betegem, aki egy hét múlva már arról számolt be, hogy kisgyerek kora óta nem volt ilyen rendes a bélműködése, amióta a Colon Cleanse használja, napi 1-2 evőkanál mennyiségben. Dr. Balogh Elvira belgyógyász szakorvos.
Szabó Roland, Zalaegerszeg » Krónikus reuma, arthritis, Emésztés
Krónikus betegségben szenvedő egyén lévén, a megfelelő és egészséges emésztés számomra parancsoló szükségszerűség a fájdalommentes élethez. 30 éve rheumatoid arthritis - arthritis deformans - betegségben szenvedek és a Colon Cleanse használata előtt panaszaimat a felfúvódás,illetve a puffadás,a görcsök és a has tájéki diszkomfort érzések képezték. Megpróbáltam növelni a rostbevitelt teljes értékű élelmiszerek és táplálék-kiegészítők segítségével. Egyik sem járult hozzá diszkomfort érzésem enyhítéséhez. Miután a holisztikus és a nyugati orvoslás által alkalmazott gyógyszereket hasztalan,hiába vagyis eredménytelenül vettem be.
Egy régi megbízható barát azt javasolta, próbálkozzam meg a Colon Cleanse vagy a Super Colon Cleanse alkalmazásával, hogy megtapasztaljam vajon segít-e rajtam.
Szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, mivel a gyógynövényboltokban, gyógyszertárakban vásárolt ,a kereskedelmi forgalomban levő hasonló termékek hatástalan erőfeszítéseknek,hiábavaló igyekezetnek bizonyultak. Miután kaptam egy doboz Colon Cleanse Natur készítményt, követtem a napi 2-szeri bevitelre vonatkozó utasítást.
Az első hét eltelte után a Colon Cleanse-e teljes mértékben természetes anyagból álló termék, amiben psyllium héj őrölt része található, a hatékonyan működő emésztőrendszer egészségének fokozása céljából bizonyított! Kevésbé felpuffadtnak éreztem magam és a has- tájéki stressz,nyomásérzés,feszülés is kezdett oldódni. S hogy mi ebben a legnagyobb dolog? Az, hogy a termék növényi alapú és lassú természetes módon fejti ki hatását,úgy, hogy nem kellett attól tartanom,kínos,kényelmetlen helyzetekbe kerülhetek, vagy hogy otthonom vagy egy illemhely közelében kell tartózkodnom.
Ajánlom a Colon Cleanse terméket mindenkinek, aki természetes úton biztonságosan és hatásosan szeretné fokozni emésztésének egészséges voltát. Zalaegerszeg, Szabó Roland.
Fridrich Réka, Érd » Fogyókúra, Jó kedv
Tisztelt Bioplus! Eddig 6 kilót fogytam a Colon Cleanse segítségével és nagyon jól vagyok. :))
Kovács Pálné, Marika, Dunaharaszti » Krónikus székrekedés
Krónikus székrekedéstől szenvedek gyermekkorom óta, és már szinte minden létező dolgot kipróbáltam, hogy normális életet élhessek. Hosszútávon azonban semmi sem vált be. Ez a készítmény azonban végre segitett. Székletem rendszeressé vált, ami azelőtt csak hashajtók segitsegevel sikerült. Szóval ilyen érzés az, amikor az ember naponta kiürül? Annyira örülök hogy ekkora változást hozott az életemben a Colon Cleanse béltisztító.
Megszabadultam a hasfájástól, puffadástól, hátfájástól, fejfájásoktól, egy jó néhány kiló súlyfeleslegtől a lerakódott régi bélsár miatt.
Rendszeres használata óta nagyszerűen érzem magam, a derekam karcsúbb lett, a hasam laposabb, szinte minden pillanatban tudatában vagyok annak, hogy elmúltak a fájdalmaim és a puffadás, és ez boldoggá tesz. Annyira hálás vagyok! 54 éven át szenvedtem a székrekedéstől, és végre az imáim meghallgattatásra találtak. Kovács Pálné, Marika. Dunaharaszti
Horváth Nárcisz, Szeged » Pozitív vélemények
Én most rendeltem meg a Colon Cleanset. Már vagy 1 éve szemezgetek vele, és végre lett rá pénzem. Azért merek belevágni, mert az egyik ismerősöm is ajánlotta, aki maga is kipróbálta a férjével együtt a Colon Cleanse-t. Azt mondta, "náluk jöttek ki csúnyaságok". Ő komoly egészségi problémái miatt rendszeresen méregtelenít, tart böjtöt, és nagyon meg kell válogatnia, hogy mit eszik meg.
Konrád Tünde, Budapest » Béltisztítás
Szóval én harmadik napja eszem a Colon Cleanse, 1 evőkanállal reggel vízben vagy gyümölcslében elkeverve. 2,5 - 3 liter vizet megiszom naponta, és ezt tapasztalatam: jól telít, nem vagyok éhes. Jó sokat pisilok persze a rengeteg folyadéktől. Könnyű puha és nagy mennyiségű székletet eredményez. Segít, hogy legyen "inger". - Érdekes dolgok kijöttek belőlem már, például, kukorica vagy borsó héjastul, amit már hetek óta nem is ettem. Nekem már most az elején érezhetően rendbentartja a székletemet, nincs szorulásom, és tisztít. Továbbra is fogyasztom.
Márkus Tímea, Eger » Fogyás, Energia
Fogytam a Colon Cleanse termékkel, a három hónap alatt 10 kilót és 10 centivel csökkent a derékbőségem is. Ezek mellé a sok energia még plusz volt, és azóta nem is voltam beteg. Pedig előtte rendszeresen előfordult, hogy náthás voltam. :)
Magyar J. Ferenc, Colon Cleanse » Székrekedés
Évek óta székrekedési problémákkal küzdöttem. Több béltisztító kúrát kipróbáltam, sajnos eredménytelenűl.Legtöbbször hasmenés jellegű tünetekkel küzdöttem a kúrák alatt. Befejezésük után újra visszaállt a székrekedésem, gyakran puffadás kínzott. Közérzetem egyre rosszabb lett,gyakran fájt a fejem.2008-ban ismertem meg a Colon Cleanse terméket,amit egy barátom ajánlott.
Sok kitünő dolgot mondott a termékről. Nem nagyon biztam már az ilyen "tisztító" készítményekben,rossz tapasztalataim miatt, és mivel nagyon sok pénzt költöttem már "csoda szerekre".
Végül kaptam egy doboz Colon Cleanse eper ízű készítményt. Gondoltam teszek még egy utolsó kisérletet. Előtte az interneten néztem körül,kiváncsi voltam mit írnak róla,mik a tapasztalatok. Megfogott,hogy nem akartak sok pénzért eladni nekem különböző kúrákat,nem riogattak gusztustalan képekkel. Egyszerű,őszinte magyarázatot kaptam a problémámra. Elkezdtem hát az ajánlások alapján a kúrát. Eleinte kis mennyiséggel terheltem meg a bélrendszeremet. Negyedik nap után emeltem folyamatosan az adagomat. Hatás az első napokban nem jelentkezett, na gondoltam most is pórul jártam. A második héten, reggel felkelés után ,szokásos adag bevétele után, 1/2 órával már mentem is oda ahova a "király is gyalog jár".
Először meglepődtem, mert igen tekintélyes mennyiség távozott, de aztán eszembe jutott hogy tájékoztattak erről a tényről a termék ügyfélszolgálatán.Ez az esemény jelezte számomra,hogy a méregtelenítési folyamat elindult.Lelkesen folytattam, hát a szer szedését. Az első doboz után vásároltam egy újabb dobozzal,hogy teljes legyen a bélrendszerem megtisztítása. A második doboznál már 2x1 kanállal alkalmaztam. Az eredmény teljesen meggyőzött!
A székrekedésem azóta megszünt, naponta többször is van székletem.Egész napom energikusan telik, nem kínoznak fejgörcsök,puffadásom megszünt.Ma már mindíg van otthon Colon Cleanse termék,hogy amikor egy kicsit nehezebb ételeket eszek akkor segítsen az emésztésemben.Ilyenkor 3-4 napig folyamatosan alkalmazom a készítményt,és helyre áll az emésztésem.
A Colon Cleanse termék fogyasztása mellett megtanultam odafigyelni a táplálkozásomra is, sokkal több zöldséget fogyasztok,igyekszek minnél több rostot juttatni a szervezetembe.
Mindenkinek ajánlom ezt az egyszerű kitünő szert!
Vastag Ádám, Miskolc » Több energia, Jó alvás
Sziasztok! Én egy hónapja fogyasztom már a Colon Cleanset és nekem nagyon bevált. Több lett az energiám, kevesebb az alvás igényem, mint előtte volt. A székelési problémáim is megszüntek. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre. Évente biztos megfogom ismételni egészségem érdekében. A szkeptikusoknak annyit üzenek, hogy az egészség drága, de a betegség még drágább. :)
Hajdú Veronika, Budapest » Reflux, Emésztés, Anyagcsere
Én nem nagyon hittem a termékben, elég sokat kipróbáltam már, így nem volt bizodalmam a táplálék kiegészítőkben. Az egyik barátnőm mondta hogy próbáljam ki, így valahogy rávettem magam, hogy kipróbáljam, és maximális bevált. Mit is jelent? Megszünt a refluxom, helyreállt az emésztésem, az anyagcserém folyamatos lett és nem kell különféle teákat innom, hogy elmenjek wcre. Mert az nem megoldás, hisz bélrenheséget okoz. Nem akartam az egyik problémából a másikba átesni ezért próbáltam ki. Másnak is tiszta szívvel ajánlom.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Colon Cleanse
Colon Cleanse Árak
Colon Cleanse Natúr Por, 340 g 7.971 Ft
Colon Cleanse Narancs Por, 340 g 7.971 Ft
Colon Cleanse kapszula., 120 db 7.971 Ft
Colon Cleanse Natúr Por, 170 g 4.471 Ft
Colon Cleanse Összehasonlítás
Személyes Átvétel bővebben »

Biomax Szállítási Idő

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.